OGLASITE SMJEŠTAJ U NEUMU

Pridružite se najvećem online katalogu privatnog smještaja u Neumu (BiH) i pri tome ostvarite mnogobrojne pogodnosti.

Kako da objavite smještaj?

Zašto oglasiti smještaj na našoj web stranici?

  GARANCIJA OGLAŠIVAČIMA

Svim oglašivačima garantujemo upite i rezervacije. U slučaju Vašeg nezadovoljstva (ako niste imali dovoljan broj upita u godini dana), kontaktirajte nas i mi ćemo Vam produžiti oglas narednu godinu u istom paketu BESPLATNO.

  NAJPOVOLJNIJE OGLAŠAVANJE SMJEŠTAJA

Garantujemo vam višestruki povrat na uloženo. Novac koji uložite za cijelu godinu oglašavanja isplat će se odmah nakon prve rezervacije. Uloženi novac nije trošak, nego pametna investicija.

  DIREKTAN KONTAKT SA GOSTIMA

Našim klijentima smo obezbijedili direktan kontakt sa gostima bez posrednika. Vi ugovarate dolaske isključivo, primate novac i vršite ostale radnje. Komunikaciju sa gostima ostvarujete direktno, ne plačate nikakve dodatne provizije na rezervacije, a zarada ide isključivo vama.

  VELIKA POSJEČENOST I POPULARNOST

Posječenost web portala i osiguravanje svakodnevnih posjetilaca koji traže smještaj, možete prepustite nama. Naši web katalozi su aktivni tokom cijele godine (zimska i ljetna sezona). Garantujemo veliku posječenost i upite, a Vaše je da uredite oglase i pružite kvalitetnu uslugu.

  MODERAN DIZAJN

Web stranica Neum-BiH.com na kojoj Vas reklamiramo je najmodernija. U samo par klikova, posjetioci mogu pronači smještaj po svom ukusu. Mnogobrojne funkcije unutar kataloga dodatno olakšavaju pretraživanje smještaja i Vašu maksimalnu promociju.

  KONSTANTNO ULAGANJE

Kako bismo korisnicima olakšali pretragu, a oglašivačima povečali posječenost i broj rezervacija, naša ulaganja u marketing su ciljana i višestruka.

  FLEKSIBILNOST I JEDNOSTAVNOST

Omogučili smo Vam da postavite vlastite cjenovnike, kalendare dostupnosti, opcije plačanja, kućna i ostala pravila, koje možete uređivati u svakom trenutku, zavisno od Vaših potreba.

  SIGURNOST U SVAKOM MOMENTU

Korisnicima smo obezbijedili sigurnu i pouzdanu komunikaciju sa gostima, tako da mogu komunicirati i dogovarati boravak bez straha od zloupotrebe ličnih podataka.

Poruke {{unread_count}}
Razgovor sa: {{currentConversation.display_name}}
{{chat.display_name ? chat.display_name[0] : ''}}

{{chat.display_name}}

Ti: {{chat.last_message.content}}

{{chat.unread_count }}