O nama

 

Par riječi o Neumu


NEUM (BOSNA I HERCEGOVINA)

Neum je jedini Bosanskohercegovački grad na moru, smješten u preljepom zaljevu Neum-Klek. Neum je 60 km udaljen od Dubrovnika. Ima blagu mediteransku klimu sa dugim i toplim ljetom te kratkom i blagom zimom. S razlogom je svrsatn u grupu primorskih gradova sa najvećim brojem sunčanih dana u godini. Opština Neum (Bosna i Hercegovina) ima površinu od 226 km2, 5600 stanovnika, a u samome središtu grada živi oko 4000 mještana.

Za sve one koji traže miran ili aktivan odmor, koji žele uživati u toplom moru i mirisima ljeta, Neum nudi izobilje. Tu je veliki broj apartmana, soba, hotela i raznog privatnog smještaja za svačiji ukus i đep. Uvećer preporučujemo šetnju duž Neumske obale, gdje možete uređenom stazom uživatu u zalasku sunca, te bogatoj ponudi i sadržajima velikog broja restorana, kafića i drugih ugostiteljskih objekata. Noći su uglavnom tople, pa oni koji vole noćno kupanje mogu slobodno na kupanje.

Cijene smještaja su uglavnom povoljne, mnogo povoljnije nego u ostalim primorskim gradovima. Apartmani i sobe su vam na raspolaganju tokom cijele godine. Na svim plažama postoji mogučnost rentanja ležaljki i suncobrana, tako da u slučaju da želite hladovinu, nema poroblema. Blizina poznatih turističkih destinacija kao što su Dubrovnik (Hrvatska), Mostar i Međugorje ćine Neum jako atraktivnom destinacijom za strane turiste. Želimo da uživate u moru, udobnom smještaju u Neumu i radujemo se vašem dolasku.

 

Ono što vam Neum-BiH.com nudi:

Direktan kontakt s vlasnicima, Bez agencijskih troškova i provizija, Uštedite i do 50% za smještaj, Garantovano najniže cijene smještaja, Brza i jednostavna pretraga, Velika ponuda apartmana, soba, hotela...

Poruke {{unread_count}}
Razgovor sa: {{currentConversation.display_name}}
{{chat.display_name ? chat.display_name[0] : ''}}

{{chat.display_name}}

Ti: {{chat.last_message.content}}

{{chat.unread_count }}